OSB’den Telabyad’a insani yardım gönderildi

Şanlıurfa OSB, Barış Pınarı Harekatı ile terör unsurlarından arındırılan Telabyad’a 2 TIR insani yardım gönderdi.

OSB’den Telabyad’a insani yardım gönderildi
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa sınırında başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile terörden temizlenen bölgelerde yeniden yaşamın normale dönmesi için yoğun çalışma mesaisi devam ediyor.

Bunun yanında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bölgeye dönen sivillere yönelik insani yardım kampanyası başlattı. Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) de başlatılan kampanya kapsamında iki TIR yaş meyve sebze yardımı ile destek oldu.

Sanayicilerin destekleri ile hazırlanan insani yardım TIR’ları, Telabyad’da dağıtılmak üzere AFAD yetkililerine teslim edildi.

BİHA

20 Kas 2019 - 15:05 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

misafir - umarım sınır ilçelerimizde akçakale ceylanpınar ve suruçta yeni fabrikalar işyerleri açılır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 15:05

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi