OSB Heyeti de Vali Tuna'yı ziyaret etti

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi heyetini makamında kabul etti.

Vali Yardımcısı Uğur Sezer Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mütevelli Heyeti Başkan Vekili İbrahim İletmiş, üyeler Mithat Arhan ve Mustafa Badıllı ile OSB Müdürü Oktay Yaşar ve Yardımcısı İrfan Al’ın yer aldığı heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Tuna; Şanlıurfa’nın kalkınmasında en büyük katkıyı, Organize Sanayi Bölgesinin yapacağını kaydetti.

Şanlıurfa’da sanayinin kalkındırılmasıyla istihdam ve katma değer bakımından sahip olunan potansiyelin değerlendirileceğini dile getiren Vali Tuna, bunu da birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek başarabileceklerini dile getirdi.

OSB Mütevelli heyeti adına Başkan Vekili İbrahim İletmiş ise, Vali Güngör Azim Tuna’nın yeni görevinin kendisine, Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfa Sanayisine hayırlı olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.

30 Haz 2016 - 16:12 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi