Karaköprü, Şanlıurfalı firma ile anlaştı

Karaköprü Belediyesi atık yağ toplama projesi kapsamında bir atık yağ toplama firmasıyla protokol imzalayarak ilçe genelinde atık yağların toplanarak, hem çevre kirletmesine engel olacak hem de yağların geri dönüşümüyle ekonomiye katkı sağlayacak.

Çevre ve doğa temizliğine önem veren ve ilçede geri dönüşüm seferberliği başlatan Karaköprü Belediyesi, ilçedeki atık yağların geri dönüşüme kazandırılarak ekonomiye katkı sağlaması amacıyla Şanlıurfa'da kurulan Green Gap Bitkisel Atık Yağ Geri Kazandırma Firması ile protokol imzaladı.

Karaköprü Belediyesi adına protokolü Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli imzalarken, Green Gap firması adına Firma Yetkilisi Eylem Zira imzayı attı. Bu protokolle 1 yıl boyunca ilçedeki atık yağlar yetkili firma tarafından toplanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak çevremizi daha güzel ve temiz tutmak amacıyla bitkisel atık yağlarının toplanması içi protokol imzaladıklarını söyledi.

Baydilli, "Geçen yıl ilçemiz sınırlarında atık yağların toplanarak geri dönüşüme kazandırılmasıyla ilgili yabancı bir firma ile anlaşmıştık. Bu yıl Şanlıurfalı bir firma ile anlaştık. Şanlıurfa’mızda böyle girişimcilerin olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bizler daha güzel bir çevre ve daha güzel bir ortam oluşturma adına geri dönüşüme çok önem veriyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

AJANS URFA

10 Ağu 2018 - 10:15 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi