İŞKUR hiç olmadığı kadar kararlı!

Şanlıurfa’da Toplum Yararına Proje (TYP) kapsamında işe alınacak olan 2 bin 550 kişinin tamamı noter eşliğinde kura ile işe alınacak. Kura konusunda şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kararlı olan İŞKUR’un yedek işçi alımını bile kura ile yapılacağı öğrenildi.

İŞKUR hiç olmadığı kadar kararlı!
Haber albümü için resme tıklayın

İŞKUR tarafından Toplum Yararına Proje (TYP) kapsamında Şanlıurfa’daki okullarda görevlendirilmek üzere işe alınacak 2 bin 550 işçikura ile işe alınacak. Geçtiğimiz günlerde ilçelere verilecek olan kontenjanı açıklayan İŞKUR, ilçelere yapılacak alıma ilişkin kuranın hangi tarihte ve ne zaman yapılacağını belirledi. İŞKUR 2 bin 550 kişilik işçi alımının tamamını noter eşliğinde kura ile belirleyecek. İşçi alımına şaibe karışmaması için kura yöntemini uygulayacak olan İŞKUR, yedek adayların bile işe alımının kura ile yapılacağı öğrenildi.

KURALAR 3 GÜNDE BİTECEK

İşe alımlar kapsamında kuraların ilk yapıldığı ilçeler Birecik, Bozova, Haliliye ve Karaköprü oldu. Bugün yapılan kuralar noter eşliğinde yapılırken devamında yapılacak kuraların da noter eşliğinde yapılacağı öğrenildi. Kuralar yarın gerçekleşecek olan Akçakale, Ceylanpınar, Eyyübiye, Hilvan, Siverek ve Suruç kuraları ile devam edecek. 2 gün sonra bitecek olan kuralar Halfeti ve Harran ile son bulacak.

BİHA

07 Eyl 2021 - 11:36 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

Siz insanları ne sanıyorsunuz - Büyükşehir belediye ve merkez ilçe belediyeleri ramazan ayında toplamda yüzlerce kişi işe aldılar devamlı sözleşmeli. Geçici işe ise kahramanlık sergilemenin anlamı yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Eylül 11:36
02

Söyle yar inanayım mı - Dosyası temiz olmayanın sözüne ne kadar inanabilir ki insan. 20 yıllık bir geçmiş söz konusu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Eylül 11:36

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi