Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği’nden Urfalılara önemli uyarı!

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Şefik Bakay, prim borcu bulunan Bağ-kurlu ya da GSS'lilerin 2020 yılsonuna kadar sağlık hizmetlerinden yararlanabileceğini söyledi.

Genel Sağlık Sigortası (GSS) sistemine olan prim borçları nedeniyle sağlık hizmeti alamayanlarla ilgili olarak alınan karar konusunda, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Şefik Bakay’dan önemli bir açıklama geldi.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla ilgili olarak sosyal medya hesabında bir açıklama yapan Bakay, Bağ-kurlu ve GSS’lilerin 2020 yılı sonuna kadar sağlık hizmetlerinden faydalanabileceğini dile getirdi.

Bakay açıklamasında şu sözleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımızın Resmi Gazete'de yayımlanan kararına göre, prim borcu bulunan Bağ-kurlu ya da GSS'liler 2020 yılsonuna kadar sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek. Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza duyurulur.”

BİHA

08 Oca 2020 - 16:11 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi