En az lise mezunu 715 memur alınacak! Kadrolar açıklandı...

Resmi Gazete yayınlanan Yüksek Seçim Kurulu yasa değişikliğe göre en az lise mezunu memur alımları için kadro dağılımı belirlendi. Toplamda en az lise mezunu 715 personelin alınacağı kadroların belirtilmesi ile beraber ilanın yayınlanması bekleniyor. İşte, en az lise mezunu memur alım ayrıntıları...

Yüksek Seçim Kurulu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanununda yapılan değişiklik Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylandı ve 12 Aralık 2017 tarihli ve 30263 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Geçen hafta TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen YSK'ya memur alımıkonusunda 715 kişilik kadro için karar verilmişti. Merakla beklenen kadroların Resmi Gazetede yayınlanmasının ardından, şimdi de başvuru tarihleri ve şartlarını ihtiva eden en az lise mezunu memur alım ilanı bekleniyor. İşte, YSK en az lise mezunu 715 memur alımı için belirlenen kadrolar...

İŞTE, YSK EN AZ LİSE MEZUNU 715 MEMUR ALIMI KADRO DAĞILIMI:

YSK MEMUR ALIM İLANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yüksek Seçim Kurulu kanun değişikliğinin onaylanması ile beraber, Resmi Gazete'de 715 memur alımında kadro dağılımının da açıklanması ile birlikte ilanlar merakla bekleniyor. Açıklanan bu kadrolara memur alımlarının, yılın son günlerinde olmamız hasebiyle 2018'de yapılması planlanıyor. (Haber 7)

14 Ara 2017 - 09:25 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi