Dolar yeni haftaya nasıl başladı?

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Dolar/TL faizlerin de etkisiyle 5.95 seviyesinin hemen altında baskı altında kalmayı sürdürürken, tahvil başta olmak üzere diğer TL cinsi yatırım araçlarında daha iyimser bir seyir görülüyor.

  • DOLAR

    5.9461(%0.08)

  • EURO

    6.5585(%0.1)

  • ALTIN

    302.026(%0.58)

Küresel piyasalarda yatırımcıların Çin’deki bir haftalık tatilde milyonlarca kişinin seyahat ediyor olmasının yeni corona virüsünün daha hızlı yayılmasına yol açabileceği konusunda endişeleri sürüyor.

Öte yandan Avrupa Merkez Bankası (ECB) açıklamaları ardından euro, dolar karşısında son yedi haftanın en düşük değerine gelmiş durumda. (Sözcü)

27 Oca 2020 - 08:30 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi