Büyükşehir Belediyesi 30 şoför aldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, BELSAN Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren toplu ulaşım hizmetlerinde istihdam edilmek üzere 30 şoför alımı için noter huzurunda canlı yayında kura çekti.

Şanlıurfa’da yayın hayatını sürdüren 3 televizyon ve Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan kura çekiminde, iş başvurusunda bulunan şoförlerle birlikte kameralar karşısına geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül başvuru süreci, başvuru sayısı ve kuraya katılmaya hak kazananlarla ilgili bilgiler aktardı.

İŞE ALINACAK 30 ŞOFÖR, NOTER HUZURUNDA KURAYLA BELİRLENDİ

BELSAN bünyesinde Şanlıurfa’da toplu taşıma araçlarında şoför olarak çalışmak isteyen şoför adaylarının kendi kuralarını kendilerinin çekmesini isteyen ve bu kurayı canlı yayınla paylaşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ihalelerde olduğu gibi işçi alımını da canlı yayınlayarak şeffaflık örneği sergiledi. 60 kişinin isimlerinin bulunduğu kâğıtları elleriyle kutucuklara yerleştirerek kürenin içine atan ardından yine elleriyle kürede bulunan kura toplarını karıştıran şoför adayları kendi kaderlerini kendileri belirledi. Kuradan çıkan ilk 30 kişi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü bünyesinde şehir içi toplu ulaşım araçlarında şoför olarak çalışmaya hak kazandı.

BAŞKAN BEYAZGÜL:”KURADA İSMİ ÇIKAN ŞOFÖRLERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Kura çekiminde ismi çıkan şoförlere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şoförlere araçlarına binen vatandaşlara karşı son derece dikkatli davranmaları, saygı ve sevgide kusur etmemeleri gerektiğini hatırlattı. Kuraya katılan ancak ilk 30 kişinin içinde yer alamayan başvuru sahiplerine de bir sonraki alım için şanslarını denemeye devam etmelerini söyledi.

BİHA

07 Eyl 2021 - 12:52 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

Malmı mülkmü neyin hırsı bu siyasilerde - Başkan başkan ramazan ayında encümen yakınlarını işe aldılar büyükşehir ve merkez ilçe belediyeleri. Niye onlardan bahsetmisen. Çokmu ihtiyacınızz vardı ki yalandan ibaret siyasete bu kadar meraklısınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Eylül 12:52
02

ADİLLER SİZİ.... - BU NASIL BİR KURA ÇEKİLİŞİ? KÜREDE HİÇ TOP KALMADI SEÇİLMEYEN KİŞİLER KİMLERDİ ?YANİ KİMLER SEÇİLEMEDİ ONU GÖREMEDİK.YAW SİZ NASIL YARATIKLARSINIZ.ARTIK İNSAN DEMEYE DİLİM VARMIYOR YARATIKSINIZ.AKLIMIZLA ALAY MI EDİYORSUNUZ.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Eylül 12:52
01

Adaleti bitirdiler. - AKP nin böyle kararlar alinmasinda Halk sorumlu. Çönkü AKP ye oyunu satanlar bir ay geçiniriz diyorlardi. Buyrum AKP sizin oyunuzu satiğinizdan dolayi AKP devlet, mayfa Taliban, işid. Suçu kendinizde arayin. Yandaşlarina devlet yardim fonu, memur kadrolari, tarilatlar, AKP adaleti bitirdi. Vicdan diye birşey bunlarda yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Eylül 12:52

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi