Beyazgül: 17 milyon bedelle yolu kamulaştırdık

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  Şehit Astsubay Halil Kanat Caddesi’ndeki yolun kamulaştırma işlemlerinin yapıldığını duyurdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde bulunan yaklaşık 15 yıldır kamulaştırma işlemi yapılamadığından stabilize olarak halkın hizmetinde olan, yazın toza kışın ise çamura sebebiyet veren Şehit Astsubay Halil Kanat Caddesindeki yol, Başkan Beyazgül’ün girişimleriyle 17 Milyon Türk Lirası bedelle kamulaştırması yapılarak asfalt serimine başlandı.

Asfaltlama çalışmalarını incelemek üzere bölgeye giden Başkan Beyazgül, mahalleli ile bir süre sohbet ederek talep ve önerilerini birinci ağızdan dinledi. Vatandaşların çay ikramını geri çevirmeyen Başkan Beyazgül, vatandaşlardan gelen isteklerin çözümü noktasında ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

“KENDİ ÜRETTİĞİMİZ ASFALTI SERİYORUZ”

İncelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Beyazgül,”Şuan da Eyyübiye ilçesinde, Şehit Astsubay Halil Kanat Caddesindeyiz. Bu cadde uzun süredir stabilize haldeydi. Yolun kamulaştırılması gerekiyordu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak 17 Milyon Türk Lirası bedelle bu yolu kamulaştırdık. Şimdi de sıfırdan başlayarak her aşamada kendi ürettiğimiz asfaltı, yine kendi makinelerimizle asfaltımızı seriyoruz. Uzun süredir burası toz toprak içerisindeydi. Ulaşımı da engelliyordu. Eyyübiye ilçemizdeki vatandaşlarımızın da yol sorununu çözmüş olduk. Bütün mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Uzun yıllardır asfalt olmayan yollarının asfaltlandığını takip eden vatandaşlar ise toz ve çamurdan etkilendiklerini, artık yollarının asfaltla buluşturulduğu için bu sorunları yaşamayacaklarını belirterek emeği geçen başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere herkese teşekkür etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e incelemeleri sırasında Ak Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk da eşlik etti.

BİHA

#

23 Haz 2021 - 15:00 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi