Başkan Ertekin’den Antalya ve Bursa’ya sefer talebi

ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı M.İlker Aycı'ya bir yazı göndererek, Antalya ve Bursa’ya sefer gerçekleştirilmesini istedi

Başkan Ertekin’den Antalya ve Bursa’ya sefer talebi
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Başkanı E. Sabri Ertekin, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı M.İlker Aycı'ya bir yazı göndererek iş adamlarının iş ve zaman kaybının önlenmesi ile Adıyaman ve Gaziantep yolcularının da faydalanabilmesi adına Antalya ve Bursa’ya sefer gerçekleştirilmesini, İzmir’in de uçuş saatlerinin düzenlenmesini talep etti.

Başkan E. Sabri Ertekin gönderdiği yazısında şu ifadelere yer verdi: “Globalleşen dünyanın getirdiği kaçınılmaz bir gereksinim olarak havayolu ulaşımı daha çok tercih edilmektedir. Bu alandaki başarılarınızın artarak devam etmesini gururla izlemekteyiz. 1.900.000 olan nüfusuna artı olarak 530.000 kişilik Suriyeli misafiri ile toplamda 2.430.000 kişinin yaşadığı Şanlıurfa’nın, artan nüfus yoğunluğunun yanı sıra gelişen ekonomisi ve yükselen iş hacmi bilginiz dâhilindedir. İş adamlarımızın iş ve zaman kaybının önlenmesi, Adıyaman ve Gaziantep yolcularının da faydalanabilmesi için günü verimli kullanacak şekilde, Şanlıurfa’dan Antalya ve Bursa illerimize (100 kişilik yolcu kapasitesine sahip) Anadolujet markası adı altında sunulan uçuşlarla direk uçuş imkânı sağlanması ile Şanlıurfa- İzmir sefer saatinin düzenlenmesi hususunda gereğini arz ederim” dedi.

18 Nis 2016 - 09:50 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi