Akçakale’de ilk kez kuruldu

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri ile ilçede ilk semt pazarı kuruldu.

İlçenin modernleşmesi hedefiyle çalışmalarını sürdüren Yalçınkaya alışverişte yeni dönemin başlamasına öncülük etti ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ilk semt pazarı kuruldu. Pazar haftanın 3 günü ilçenin muhtelif mahallelerinde kurulacak. Yalçınkaya ve beraberinde Eyyübiye Esnaf Kardeşler Dernekler Başkanı Abdullah Güneş ile pazar yerine giderek esnafa hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Esnafa ve vatandaşlara hayırlı olsun temennisinde bulunan Yalçınkaya “Pazar Akçakale'nin en büyük eksikliği hem pazar alışkanlığı yok, hem de pazar yeri yok. Belediye Başkanı olduktan sonraki ilk hedefimiz burayı güzel modern bir ilçe yapmaktı. Bu konuda da adım atmıştık. Yalnız pandemiden dolayı uzun süredir elimiz kolumuz bağlıydı. Pandemi süreci inşallah 1 Haziran'dan sonra ortadan kalkacak. Bizim de burada hedefimiz modern pazarlar, insanların kolayca alışveriş yapabileceği yerleri Akçakale'nin hizmetine sunmak. Zeynel Başkanımız Urfa'dan bize desteği veriyor. Elbirliğiyle inşallah Akçakale'nin layık olduğu hizmete kavuşması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Dernek Başkanı Güneş de Yalçınkaya’ya teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Akçakale Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz bizlere destek verdiler. Bizler de bu desteğe layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah bizim için de başkanımız için de bir şereftir. Burada vatandaşlarımıza hizmet yapmak için geldik inşallah bizler de alışveriş yapan vatandaşlar da hep beraber memnun oluruz.”

Öte yandan esnafa korona virüs tedbirlerine uyulması hususunda uyarılarda bulunuldu ve esnafa maske dağıtıldı.

BİHA

#

26 May 2021 - 12:55 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi