Yeni rektör belgesini de aldı

Harran Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, YÖK Başkanı ile bir araya gelerek atama belgesini aldı.

Geçtiğimiz günlerde Osmanbey Kampüsü Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen devir teslim töreninde görevi devralan Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ile bir araya geldi.

Görüşmede, Rektör Prof. Dr. Çelik YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç'tan rektör ataması belgesini aldı.

Harran Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın Akit TV kanalında katıldığı bir programda kullandığı "İslami olarak cumhurbaşkanına itaat etmek farz-ı ayndır. Karşı gelmek de harpten kaçmak manasına gelir haramdır" dedi ve hakkında soruşturma açıldı. Prof. Dr. Taşaltın görevinden istifa etti. Yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 2547 sayılı Yükseköğrenim Kanunu'nun 13'üncü ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri gereğince Harran Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik atandı.

AJANS URFA

03 Oca 2019 - 08:46 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi