Urfa’daki ‘İrfan Sohbetleri’ devam ediyor

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenen İrfan Sohbetlerinin bu haftaki buluşmasında, ‘Bakmaktan Hayrete; Manzarayı Güzel Kılmanın Yolu, Nazarı Sahiha Kılmaktan Geçer’ konusu işlendi.

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi tarafından her Cumartesi günü ikindi namazı sonrası düzenlenen “İrfan Sohbetleri”nin üçüncüsü, “Bakmaktan Hayrete; Manzarayı Güzel Kılmanın Yolu, Nazarı Sahiha Kılmaktan Geçer” başlığıyla devam etti.

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Değer sendikacılığı çerçevesinde Memur-Sen Eğitim-Bir-Sen binamızda her Cumartesi ikindi namazına müteakip, ‘Gök kubbemizin; medeniyetimize ait kelimelerimiz ve kavramlarımızın izinde bir yolculuğa çıkıyoruz’ şiarı ile irfan sohbetlerimiz devam ediyor. Bu hafta ‘Bakmaktan Hayrete; Manzarayı Güzel Kılmanın Yolu, Nazarı Sahiha Kılmaktan Geçer’ konusu işlendi.

‘Akıl ve kalp birlikte düşündüğünde güzel bakar, güzel görür. Bakış, anlam kazanır. Güzelin sahibi düşünülerek bakıldığında nazar anlam kazanır’ çerçevesinde güzel bir sohbet gerçekleşti. Bu güzel sunumundan dolayı Vedat Akıllı Beye, katılım ve katkılarından dolayı değerli üyelerimize teşekkür ediyorum.”

BİHA

04 Kas 2019 - 13:04 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi