ŞURKAV yarışmasında kazananlar belli oldu

Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından Türkiye’de yerel bazda ilk olan Şanlıurfa ve Kültürü konulu ödüllü bilgi yarışması eylül ayı talihlileri belirlendi.

Mobil uygulama ile yarışarak hediye çekilişine katılmaya hak kazanan il içinden 245, il dışından 40 kişi arasından ödül kazanan talihliler ŞURKAV Yönetim Kurulu tarafından yapılan çekilişle belirlendi.

Buna göre; il içi kazanan talihliler; Elif Olcay, Vehbi Polat, Abdullah Oğultekin, Mehmet Veysi Fırat, Yakup Kaplan, Vedat Doğan, Mehmed Baykuş, Ahmet Kara, Siracettin İlhan ve Muhammed Çakır olurken, il dışı kazananlar ise İbrahim Halil Arıkan, Ümmühan Kılıç, Eren Kurnaz, Ferhat Duvar, Ekrem Özaydın, Uğur Arıkan, Fatih Koçyiğit, Fatma Nur Kandemir, Merve Kılıç ve Bekir Kandemir olarak açıklandı.

Tüm mobil uygulama marketlerinden indirilebilen bu uygulamayla teknolojiden faydalanılarak Şanlıurfa ilinin tarih, kültür, eğitim, sanat, turizm, tarım vb. konularda insanların eğlenerek doğru bilgi edinmelerini sağlanması amacıyla Şanlıurfa’nın sahip olduğu tüm değerlerin tanınması, şehrin kültürel ve turistik gelişimine katkıda bulunulması hedefleniyor.

Çevrimiçi oynanabilen bilgi yarışmasında toplamda 12 soru bulunuyor ve özenle seçilmiş geniş soru havuzu ile her oyunda farklı sorular yarışmacıların karşılarına çıkıyor.

Yarışmacıların 4 joker ve 7. sorudan sonra tanıtım videosu izleyerek yarışmaya devam etme hakkı bulunuyor. Ay içerisinde yarışmaya katılan her bir yarışmacı birden fazla oyun kazanmış olsa dahi o ay içerisinde bir kez çekilişe katılma hakkı kazanıyor.

BİHA

04 Eki 2021 - 18:11 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi