Siverek Belediyesi yazar ve şairleri halka buluşturuyor

Siverek Belediyesi, okuma oranını artırmak ve gençleri yazmaya teşvik etmek amacıyla yazar ve şairleri ilçedeki halkla buluşturacağı bir proje hazırladı. Projede ilk konuk “Süt Kokusu”nun yazarı Hasan Baydilli.

Belediye’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ilçedeki genç nüfusun okuma oranını artırmak ve gençleri yazarlığa teşvik etmek amacıyla bir proje başlattı.

Proje kapsamında Siverekli yazarları halka buluşturmayı hedefleyen müdürlük, kent kültürüne katkı sunmayı hedefliyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdulkadir Eneş, projenin Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatlarıyla hazırlandığını söyledi.

Eneş, projenin amacının kent kültürüne katkı sunmak olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Çalışmalara geniş bir zaman dilimine yayarak belli bir program çerçevesinde başladık. İlk çalışmamız Siverekli yazar ve şairleri halkla buluşturuyoruz. İlk misafir yazarımız da Hasan Baydilli olacak. Baydilli son romanı olan ‘Süt Kokusu’nu okurları için imzalayacak” dedi.

Eneş, halkı programa katılmaya davet etti.

İmza günü Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bulunduğu Hummanlar evinde 9 Ekim’de saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

BİHA

06 Eki 2021 - 15:40 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi