Şanlıurfa Milletvekilinden 2 ilçeye müjde!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin Akçakale ve Harran'da yapılması planlanan okul, pansiyon, atölye ve lojmanlar için yer tahsisi yapılacağını ve inşaatlara başlanacağını müjdeledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin’in girişimleri sonucunda Akçakale ilçesine toplam 56 derslikli 2 okul, 200 kişilik bir pansiyon ile 2 atölye, Harran ilçesine ise 24 derslik, 2 atölye ve 4 lojmandan oluşan projenin yapımı için yer tahsisi işlemleri başlatıldı.

Konuya dair açıklamalarda bulunan Yılmaztekin, yer tahsisi tamamlanır tamamlanmaz inşaat çalışmalarına başlanacağını belirtti. Yılmaztekin, " “1 Kasım 2015 tarihinde Milletvekili olur olmaz 2016 yılında Milli Eğitim Bakanlığı yatırım programına koydurduğumuz 3 adet Lisemizin yer tahsisleri biter bitmez inşallah bu yıl içerisinde inşaatlarına başlıyoruz. Akçakale'ye hayırlı ve uğurlu olsun. Şimdiden emeği geçen herkese memleketim ve milletim adına teşekkür ediyorum” dedi.

HARRAN'A OKUL, PANSİYON MÜJDESİ

Harran İlçesi'nde de ihtiyaç duyulan okul, pansiyon ve lojman için projelerin onaylandığını belirten Yılmaztekin yer tahsisi için Akçakale Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan'a seslendi.

Yılmaztekin, "Akçakale’de TIR garajı diye bilinen alana Akçakale Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan'ın da tahsis işlemlerini hızlandırıp tamamlaması durumunda yapılması planlanan 32 Derslikli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bu Okula Bağlı 200 Kişilik Pansiyon projesi vardır" diye konuştu.

Yılmaztekin açıklamasına şöyle devam etti:

“Proje; Hadi Altun ağabeyimin bağışlamış olduğu arsaya 24 Derslikli Meslek Lisesi ve buna bağlı 2 Atölye yapılması planlanan inşaat projesidir. Ayrıca Harran Damlasu’da 24 derslik, 2 atölye ve 4 lojmandan oluşan projenin de onayı alınmıştır. Tüm bu projelerimiz için emeği geçenlere teşekkür ederim.’’

AJANS URFA

15 Şub 2017 - 06:19 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi