Şanlıurfa'da yasağı delen özel okullara ceza yağdı

Korona virüs tedbirlerine uymayan özel eğitim kurumlarına ceza yağdı. Şanlıurfa'da özel okullarda denetim yapan ekipler, 21 özel eğitim kurumunun İl H...

Korona virüs tedbirlerine uymayan özel eğitim kurumlarına ceza yağdı. Şanlıurfa'da özel okullarda denetim yapan ekipler, 21 özel eğitim kurumunun İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun aldığı kararları deldiği ortaya çıktı. Haftanın 5 günü öğrencilere eğitim vererek ihlal yapan özel ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen liselerine ayrı ayrı 15 bin TL ceza kesildi. Yapılan denetimlerde, aynı anda bünyesinde bulunan ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen lisesinde eğitim vermeye devam eden özel eğitim kurumlarına ise toplamda 60 bin liralık ceza kesildi.

Şanlıurfa’da korona virüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere yönelik özel eğitim kurumlarındaki denetimlerin devam edeceği bildirildi.

UĞUR BUDAK-AJANS URFA

03 Şub 2021 - 14:17 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

mustafa - Ne yapsın garibanlar. eğitimsiz bir nesil yetişiyor. acilen okullar açılmalıdır. Avrupada tüm okullar açık. bu çocuklar 8. ve 12.sınıf öğrencileri hayatlarının sınavına girecekler. soruyorum sizlere; Bu çocuklar ne öğrendiler de neyin sınavını yapacaksınız?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Şubat 14:17
01

Bilal Subaşı - Pandemi sürecini en iyi ve daha sıhhatli geçirmemiz için bilinç çok önemlidir. Hasıl olan fotoğraf gösteriyor ki noksanligimizin derinliğine balık adamlar çaresiz kalmaktadır. Bilinç konusunda oryantal kıvama gelmemiz için ise eğitim önemlidir. Maruz kaldığımız sosyalite gösteriyor ki online eğitim yeter kalmaktatdir . Online eğitim ancak destek eğitim modelidir. Eğitimin bir fiil verilmesi kanaatindeyim. Cezalar ancak fiili eğitimin süresini uzatmakatdir. Çözümün masada öğrenci öğretmen ve hifzisihha üçgeninde değerlendirmeye alınması sağlık koşullarının ve günlük sosyal hayat gozlemininde değerlendirilmesiyle sağlıkli olabilecektir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Şubat 14:17

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi