Okulda dezavantajlı bireyler için atölye açıldı

Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Köşesi' ile dezavantajlı bireyler için atölye açıldı.

Okulda dezavantajlı bireyler için atölye açıldı
Okulda dezavantajlı bireyler için atölye açıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da mesleki eğitime yön veren Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplumun hassas noktalarına yönelik farkındalık faaliyetleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

15 Temmuz Demokrasi zaferini hafızalarda canlı tutmak, bir sonraki kuşaklara aktarmak adına okul öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Köşesi ve çeşitli eğitim ortamlarının açılışı dün Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ziya Suluyer ve İbrahim Canbek, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural tarafından yapıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında kısa bir bilgi veren Okul Müdürü İsmail Öztoprak “Yapılan bu çalışmalar ile okulda bu vatan için ölüme meydan okuyan ve canlarını seve seve veren Kahramanların anısını canlı tutmak, Milli ve Manevi değerlerimizi koruyup, sürekli hatırda kalmasını sağlamak adına '15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Köşesi' ile dezavantajlı bireylerin (mülteciler, geçici koruma altındaki öğrenciler, özel eğitim gereksinimli öğrenciler vb.) topluma entegre olması dil ve anlatım becerilerinin geliştirilmesi, meslek edinme sürecinde farkındalık oluşturabilmek ve eğitim sürecinde çok yönlü gelişime açık olabilmeleri yolunda destek verebilmek amacıyla 'Kapsayıcı Eğitim Atölyesi' hayata geçirilmiştir “dedi.

Açılışın ardından katılımcılar atölye ve 15 Temmuz Köşesini gezdi.

AJANS URFA

08 Ara 2018 - 14:34 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi