İl Milli Eğitim Müdürü'nden Harran ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ilçe ziyaretleri kapsamında Harran'a giderek çeşitli temaslarda bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü'nden Harran ziyareti
Haber albümü için resme tıklayın

İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan Harran İlçe Milli eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Demiroğlu’nun karşıladığı İl Milli Eğitim Müdürü Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Demiroğlu ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Canbek ile birlikte Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesine geçerek okulda incelemelerde bulundu.

Okul idarecilerinden okulun durumu ve sorunları hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Turan, okuldaki öğretmenlerle de bir araya gelip sorunlarını dinledi.

KAYMAKAMA "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

İl Milli Eğitim Müdürü Turan, Harran Kaymakamlığına atanan Ömer Faruk Çelik’i de makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kaymakamlıktaki ziyarette ilçenin eğitim sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

AJANS URFA

12 Eki 2017 - 06:33 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi