Eyyübiyeli öğrenciler hem öğreniyor hem de eğleniyor!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçesindeki öğrencilerin hem öğrenmesi hem de eğlenmesi için kolları sıvayan Öğretmen Seda Yıldız, eTwinning projesi ile öğrencilerine keyifli bir zaman yaşattı.

Eyyübiyeli öğrenciler hem öğreniyor hem de eğleniyor!
Eyyübiyeli öğrenciler hem öğreniyor hem de eğleniyor!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da görev alan öğretmen Seda Yıldız, öğrencilerine eğlenceli eğitim vermek için kolları sıvadı.

Eyyübiye İlçesindeki Yavuz Selim İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri, bu yıl sınıf öğretmenleri Seda Yıldız rehberliğinde bir eTwinning projesi yürüttü.

Çocukların bilişsel, sosyal, duygusal, psikomotor ve öz bakım gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan 101 Activity projesi ile öğrenciler yıl boyu birbirinden farklı sosyal, kültürel, sportif ve çevreci etkinlikler gerçekleştirdi.

Öğretmen Yıldız, amaçlarının eğitimi hapsolduğu sınıflardan çıkarıp eve, sokağa, bahçeye ve hayatın içine aktarmak olduğunu kaydetti.

Okulda ilk kez uygulanan proje ile hem eğlenen hem de öğrenen öğrenciler, keyifli sürecin de tadına vardı.

AJANS URFA

25 May 2020 - 17:48 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi