Coşkun, soruşturma için teşekkür etti!

Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun, YKS'de sorulan Mabel Matiz sorusuna inceleme başlatılması üzerine bir açıklama yaptı.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan YKS’nin ilk oturumunda Mabel Matiz'in “Fırtınadayım” şarkısından bir cümle yer aldı.

“'Gözümün gördüğü, göğsümün bildiği ile bir değil' cümlesinde anlatılmak istenen nedir?” şeklindeki sorunun ardından Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun, duruma tepki göstermişti.

"Biz geleceğimiz olan gençliğimize rol model olarak Mabel Matiz'i örnek verelim öyle mi?!" diyerek tepkisini dile getiren Coşkun, konuyla ilgili olarak soruşturma başlatılması üzerine bir açıklama daha yaptı.

Sorumlu kişilerle ilgili soruşturma başlatıldığı teşekkür eden Coşkun, şunları söyledi:

"ÖSYM tarafından ‘Mabel Matiz' sorusuyla ilgili inceleme başlattıldığı ve sorumlu kişilerin soru hazırlama süreçlerinden çıkartılacağı basın yoluyla açıklanmıştır. ÖSYM Başkanı Sn. Halis Aygün'e bu konudaki duyarlılığı için teşekkür ediyoruz..."

BİHA

04 Tem 2020 - 09:53 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

04

nöbetçi - yok büyük başkan gençlere sen gibi fırıldak yandı döndü rol model lazım o sendikanın hayrına yayılmışsın koltuğa ek ders maaş hepsi yatıyor üyelerin parasıyla davet konferans devam ediyo sen mabel matizi bırakta önce kendine bi çeki düzen ver eğitim için bu memlekete ne yaptın ne faydan oldu onu açıkla......

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 09:53
03

urfalı6363 - insanlar 50 yıl önce uzaya gitti çölün ortasında tarım yapıp başka ülkelere ihraçat yapıyor. bizimkiler sıradan paragraf sorusuna takılmış duruyor sanki ülkenin başka sorunları yok şanlıurfa'daki TIRŞIKÇILERDEN biri çıkmış yine teşekkür ediyor. o sendikanın koltugunda oturup işe gitmeden ayda kaç milyar aldığını söyle önce bir de aldığın para bu milletin parası ondan sonra kalkıp haram helal diye tutturursunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 09:53
02

hasan - Beyefendiye sorsaydınız “'Gözümün gördüğü, göğsümün bildiği ile bir değil' cümlesinde anlatılmak istenen nedir?” VAllahi afallardı. Ülke gündemi neden sürekli gereksiz işlerle meşgul ediliyor? Mabel Matiz sınavda soruluyor, sonra o soruyu hazırlayanlar hakkında soruşturma başlatılıyor! Şaka gibi! Anadolu kokan etnik kökenli, zerreden bütüne şaheser bir albüm olan 'Maya' albümü bu kadar mı sorun oldu? Yurtlarda tecavüze uğrayan çocuklar için de bu kadar sesleri çıkıyor mu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 09:53

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi