Büyükşehir, tarihi okulda onarım yaptı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Şehit Nusret Orta Okulunda yıpranan bahçe duvarını tarihine uygun bir şekilde restore etti.

Büyükşehir, tarihi okulda onarım yaptı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’nın tarihine ve kültürüne önem gösteren Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde bulunan Şehit Nusret Orta Okulunun duvarını restore ederek çalışmasını tamamladı.

Yaklaşımından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden Okul Müdürü İsmail Çelik, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül okulumuzu ziyaret ettiklerinde okul duvarının yüksekliği ve tarihi dokuya uygun olmayışını onlar da kendi gözüyle gördüler. Hem bizim hem de mahallemizin bir talebi vardı. Duvarlar 130 yıllık tarihi binamızın dokusuna uygun değildi. Beton mermer ve yüksek bir yapıya sahipti. Sağ olsunlar Büyükşehir Belediyemizin girişimleriyle okul bahçemiz yeni görünümüyle tanıştı ve aynı zamanda ağaçlandırma çalışması yapıldı. Öğrencilerimize ikinci dönem hediyesi olacak. Geldiklerinde bahçemizi, dikili ağaçlarımızı ve yeni duvarlarımızla tanışmış olacaklar. Bizler Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BİHA

21 Oca 2020 - 14:58 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi