Ankara’da yapıldı! Gözler Harran’ı aradı ama…

Ankara’da birçok üniversitenin katılımı ile ‘Üniversite Tercih Fuarı’ açılırken, gözler Harran Üniversitesi’ni aradı.

Ankara’da yapıldı! Gözler Harran’ı aradı ama…
Ankara’da yapıldı! Gözler Harran’ı aradı ama…
Haber albümü için resme tıklayın

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının ardından tercih dönemi de başladı. Tercih dönemi ile birlikte öğrencileri büyük bir heyecan sararken, Ankara’da devlet ve vakıf üniversitelerinin katılımı bir fuar başladı.

Ankara ANFA Park Altınpark Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuara çok sayıda üniversite katılırken, binlerce öğrenci de doğru kararı verebilmek için fuarın yolunu tuttu.

Öğrenciler üniversitelerden tercih konusunda destek alırken, Şanlıurfa’daki Harran Üniversitesi’nin fuarda olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan Ankara’nın yanı sıra İstanbul, Adana, Bursa, İzmir ve Antalya’da da tercih fuarları düzenleniyor. Düzenlenen fuarlara toplamda 200 bine yakın öğrencinin katılması bekleniyor.

BİHA

24 Tem 2019 - 12:48 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi