Akçakale’de ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzü güldü

Tüm Sivil Havacılar Derneği ve NUN okulları tarafından Akçakale Belediyesine gönderilen 400 kişilik kışlık bot ve montlar, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Akçakale’de ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzü güldü
Akçakale’de ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzü güldü
Haber albümü için resme tıklayın

Tüm Sivil Havacılar Derneği ve NUN okulları tarafından okullardaki yardıma muhtaç öğrencilere ulaşarak eksikliklerini gidermek için bir kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanyaya Akçakale Belediyesini dahil eden paydaşlar, İstanbul’da toplanan mont ve botları Akçakale Belediye Başkanlığına teslim etti.

Kış şartlarında dahi bot ve mont olmaksızın okula gelip giden öğrencilere ulaştırmak için “Bir Mont, Bir Bot” kampanyası çerçevesinde başlatılan projeyle ilçedeki 400 dar gelirli öğrenciye teslim edildi.

Akçakale Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen törene Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Akçakale Kaymakamı Hamza Özer, ilçe milli eğitim şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

BAŞARININ YERİNİ HİÇBİR ŞEY TUTAMAZ

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya burada yaptığı konuşmada, “Derneğimiz başta olmak üzere NUN Okulları bunlara önce hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca gayretlerinden ve çalışmalarından dolayı arkadaşlarımıza ve özellikle hanım kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Onların gayreti çok büyük, onlar çok bir gayret gösterdiler. Ben her zaman Allah’a ve onlara güveniyorum. Onlar bu destan yazdılar tabi bu yardımlar gönül alma bu çocukların gönlünü alma ama çocuklardan da istediğimiz bir şey var, başarı her zaman diyorum başarının yerini hiçbir şey tutamaz. 200 kişilik dershane açtık kaymakamlığımız bu çocuklarımızın kitaplarını karşıladı. Biz de elimizden geleni yapıyoruz ki gelecek sene inşallah tıbbiyeye mühendislik fakültelerine çok iyi yerlere yerleşmiş çocukları görelim. Bu yardımların devamı da gelecek kaynak ve imkânlardan dolayı korkum yok. Çocuklar size bu imkânları sağlayacağız ama sizden bir söz istiyorum başarılı olacağız. Bu yardımların gönderilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

BİHA

04 Oca 2020 - 14:16 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi