Urfa’nın ilçesinde halı saha yapımı sürüyor

Kısa süre önce Büyükhan Kırsal mahallesinde temeli atılan ve mahallede bir ilk olan halı saha yapım çalışmaları devam ediyor.

Urfa’nın ilçesinde halı saha yapımı sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde, kırsal mahallelerdeki genç ve çocukların sportif faaliyetlerini daha iyi koşullarda yerine getirmeleri için halı saha yapımına kısa süre önce başlandı. Geriye kalan eksikliklerin de giderilmesinin ardından yapılan halı saha, mahallelilerin hizmetine sunulacak.

Gençlere, geleceğe yatırım konusunda taviz vermeden çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, “Gençler bu ülkenin geleceğine sahip çıkacak mirasımızdır. Bizim tek gayemiz memleketimize görev yaptığımız sürede ne kazandırabiliriz, gelecek nesillere ne bırakabiliriz. O yüzden de bu tür projelere rutin belediyecilik hizmetlerin yanında önem veriyoruz ki gençlerimiz kahve köşeleri yerine vakitlerini spor yaparak geçirsinler. Merkez ve kırsal mahallelerde halı saha yapımının yanında ilçe merkezimizde gençlik merkezi ve yarı olimpik yüzme havuzu projemizin yapımına devam ediyoruz. Bu ve bunun gibi projeler ile gençlerimizin sportif faaliyetlerini arttırmak istiyoruz” dedi.

AJANS URFA

23 Ara 2020 - 13:55 Şanliurfa/ Bozova- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi