Aksoy, muhtarlarla istişarelerde bulundu

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, mahalle muhtarlarıyla toplantı yaparak istişarelerde bulundu.

Bozova Belediyesi Meclis Toplantı salonunda kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, muhtarların talep ve isteklerini dinleyerek 2022 yılında yapılacak hizmetler hakkında istişarelerde bulundu.

Toplantıda 20 mahalle muhtarıyla belediye meclis üyeleri, Belediye Başkan yardımcıları ve teknik ekip hazır bulundu.

Mahalle muhtarları, istek ve talepleri dışında bugüne kadar yapılan hizmetler için de teşekkür etti. Toplantıda bugüne kadar yapılmış hizmetler hakkında bilgi verildi.

“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

İlçedeki bütün muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini belirten Aksoy, “Görev sürecimiz boyunca, hizmet gitmemiş hiçbir mahallemiz kalmayacak. 2022 yılımızın yeni bütçesiyle Bozova ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün 20 Mahalle muhtarımızla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledik. Gerek bize ait olan talepleri gerek ise büyükşehir belediyemize ait olan taleplerin notlarını aldık. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 88 mahalle muhtarımızın tümüyle bir araya gelmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

AJANS URFA

29 Ara 2021 - 16:17 Şanliurfa/ Bozova- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi