Aksoy, kadınlara karanfil dağıttı!

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, kadın destek merkezlerini ziyaret ederek, kadınlara karanfil dağıttı.

Bozova Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Bozova ilçe kadınlarına karanfil dağıtarak kutlayan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ilçe merkezi başta olmak üzere kamu ve kuruluşlarında, kadın kültür merkezinde ve işyerlerinde çalışan kadınları ziyaret edip, karanfil dağıtarak Dünya kadınlar Günü'nü kutladı.

Aksoy, “Her başarılı bir erkeğin arkasında muhakkak başarılı bir kadın vardır. İşte bu başarı Dünümüz, bugünümüz ve yarınımız değerli Annelerimizin, Ablalarımızın ve eşlerimizin tüm kadınlarımız sayesindedir. Bu vesile ile başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 mart dünya kadınlar gününü kutluyorum’’ dedi.

Belediye Başkanı Suphi Aksoy’ a eşi Yüksel Aksoy ve Belediye meclis üyesi Türkan Boztepe de eşlik etti.

BİHA

#

08 Mar 2021 - 18:45 Şanliurfa/ Bozova- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi