Viranşehir'de korona seferberliği: Dezenfekte ediliyor

Viranşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı çalışmalara devam ediyor. Belediye, ilçede bulunan tüm işyerlerini dezenfekte etti.

Viranşehir'de korona seferberliği: Dezenfekte ediliyor
Viranşehir'de korona seferberliği: Dezenfekte ediliyor
Haber albümü için resme tıklayın

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün yeniden esnafların işyerlerini dezenfekte eden Viranşehir Belediyesi, hem vatandaşların alışverişlerini huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yapmalarını sağlıyor hem de işyeri sahiplerinin yükünü bir nebze olsun hafifletiyor.

‘Yeni normal hayat’ olarak adlandırılan ikinci dönemde koronavirüs tehdidiyle bir daha karşılaşmamak için harekete geçen belediye çalışmalarını arttırdı. Salgının başladığı ilk günden bu yana gerçekleştirdiği çalışmalarla takdir toplayan ekipler, cadde ve sokaklarda düzenli olarak gerçekleştirilen yıkama ve dezenfekte çalışmalarının yanında kamu kurum ve kuruluşları, pazar yerleri, toplu taşıma merkezi, aile sağlık merkezleri ve benzeri vatandaşların sıkça kullandığı yerlerde de esnafın ve vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

İşyerlerinin dezenfektesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf, çalışmalardan ötürü Viranşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkürlerini iletti.

AJANS URFA

08 Ağu 2020 - 11:13 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi