Vatandaş çekip yolluyor

Şanlıurfa'da özellikle kırsalda sağanak nedeniyle ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntü çekip haber merkezine göndererek seslerini duyurmaya çalışıyor.

Şanlıurfa'da kış mevsimi yol isyanıyla geçiyor.

Kentin hemen hemen tüm ilçelerinin kırsal mahallelerinden yol çilesine dair görüntüler gelmeye devam ediyor. Sağanak nedeniyle özellik toprak yollar çamur deryasına dönerken, bazı asfalt yollarda da oluşan köstebekler nedeniyle ulaşım çileye dönüşüyor. Son olarak Haliliye İlçesine bağlı Konuklu Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bir vatandaş çektiği videoyu whatsApp aracılığı ile Ajans Urfa'ya gönderdi.

Sorununa çözüm bulunması için sesini duyurmak isteyen mağdur vatandaş yetkililere "Seçim zamanı oy istiyoruz. Oyu utanarak değil, hak ederek isteyin. 3 kilometrelik yolda ne araç ne insan çıkabiliyor. İnsaf" diyerek seslendi.

Mahallede yol çalışması yapılması isteniyor.

AJANS URFA

09 Oca 2019 - 14:36 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi