Urfa'da kokuya neden olan konteynerler yıkanıyor

Haliliye'de kötü kokulara neden olmaması adına çöp konteynerleri tek tek yıkanıyor.

Urfa'da kokuya neden olan konteynerler yıkanıyor
Urfa'da kokuya neden olan konteynerler yıkanıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde de ilgili tüm ekipleri ile sahada olmaya devam etti.

Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde temizlik çalışmalarını sürdürürken, kurbanlık kesimleri sonra sı çöp konteynerlerine atılan atıkların pis koku yaymasının önüne geçilmesi adına konteynerler tek tek deterjanlı su ile yıkanıyor.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise bayram öncesi başladıkları denetimlere bayramın üçüncü günü de devam etti. Denetimlerde ekipler koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında vatandaşlara maske dağıtımını sürdürürken, vatandaşları sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymaları yönünde uyardı.

AJANS URFA

02 Ağu 2020 - 13:50 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi