ŞUSKİ ekiplerinden anında müdahale

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ŞUSKİ) bağlı ekipler yaşanan ani ve beklenmedik içme suyu arızasına anında müdahale etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne bağlı İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bakım ve onarım birimi kentteki alt yapı sorunlarına yönelik 24 saat esaslı hizmetlerine devam ediyor. Merkez ve birçok ilçenin kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu eksikliğini gidermek için alt yapıda yoğun mesai içerisinde olan ŞUSKİ ekipleri, içme suyu hat arızaları, kayıp baca sorunu, menfez temizleme ve vidanjör hizmeti gibi talepleri karşılıyor.

Bahçelievler ve Ahmet Erseven mahallelerinin kesiştiği noktada Haliliye İlçesi Şair Şevket, Bahçelievler, Cengiz Topel ve Mimar Sinan Mahallelerini besleyen 450’lik içme suyu ana isale hattında meydana gelen ani ve beklenmedik arızaya müdahale eden ŞUSKİ ekipleri bölgede yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yoğun gayret sarf ederek birçok iş makinası ve personelle sorunun en kısa sürede çözülmesi zaman kaybetmeden çalışmalarını sürdürdü.

BİHA

22 Nis 2021 - 15:11 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi