Sertifika verilecek! Urfa'da ücretsiz kurs...

Haliliye Belediyesi tarafından açılan ücretsiz işaret dili kursu vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

Sertifika verilecek! Urfa'da ücretsiz kurs...
Sertifika verilecek! Urfa'da ücretsiz kurs...
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü faaliyetlere ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, engelli vatandaşların daha fazla bir kesim tarafından anlaşılması için işaret dili kursu açtı. İşitme engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmanın hedeflendiği kursa her yaş ve gruptan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinde alanında uzman eğitmenler tarafından açılan işaret dili kursunda kursiyerlere işaret anlamları, işaret ve beden dili ilişkisi, işaret dili genel özellikleri, iletişim ve günlük konuşma dili, hazırlıklı ve hazırlıksız konuşma, işaret diliyle çevirmenlik konularında eğitim veriliyor. Kursun bitimi ile birlikte başarılı olan katılımcılara Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek.

Kursiyerler, açılan işaret dili kursunun topluma fayda sağlayacağını belirterek, bu hizmetten dolayı Haliliye Belediyesi ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

AJANS URFA

27 Ara 2019 - 09:57 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi