Şanlıurfa'da bulvarlar aydınlanıyor

Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de asfaltlama ve yol çizgi çalışması tamamlanan bölgelerde bu kez aydınlatma uygulaması yürütüyor.

ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de yeni açtığı cadde ve bulvarlarda aydınlatma çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi, Maşuk Bölgesinde asfaltlama hizmetini tamamladığı Eyyüp Cenap Gülpınar Caddesi, Balıkayağı Bulvarı, Çardaklıkaya Bulvarı, Şair Nabi Bulvarı ve 8143. sokakta aydınlatma direkleri montajı yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi yürütülen çalışmalar kapsamında asfaltı tamamlanan cadde ve bulvarlarda başlattığı aydınlatma çalışmalarıyla bulvarlara yepyeni bir görünüm kazandırıyor.

Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Maşuk Bölgesini Şanlıurfa-Diyarbakır Karayoluna bağlayan aksta aydınlatma direklerini yerleştiriyor. Ekiplerce, 150 adet aydınlatma direğinin iki yönlü olarak montesine başlandı. Çalışmanın yaklaşık 10 gün sürmesi hedefleniyor.

AJANS URFA

17 Kas 2017 - 14:20 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi