Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Sözcü Gazetesi mahkemelik oluyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sözcü Gazetesi’nde “455 Milyonluk İhale Skandalı” başlığıyla yayımlanan haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek ilgili gazete hakkında yasal yollara başvuracaklarını duyurdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sözcü Gazetesi'nde yer alan ve belediye tarafından 455 milyon TL'lik raylı sistem ihalesi yapıldığı iddia edilen haber üzerine açıklama yaptı.

Belediye haberin gerçekten uzak ve belediyeyi yıpratmaya yönelik maksatlı bir haber olduğunu belirtip yasal yollara başvuracaklarını açıkladı. İşte belediyeden söz konusu haber için yapılan o açıklama:

"Bugünkü Sözcü Gazetesi’nde '455 Milyonluk İhale Skandalı' başlığıyla yayımlanan ve tamamıyla gerçekten uzak olan haber ile ilgili Büyükşehir Belediyemizce açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.

Haberde yer aldığı gibi Büyükşehir Belediyemiz tarafından 455 milyon TL'lik raylı sistem ihalesi hiçbir zaman yapılmamıştır. Habere kaynak olarak gösterilen Sayıştay raporlarında da böyle bir ifade bulunmamaktadır. Kaldı ki şehrimizde raylı sistem yoktur. Ayrıca ilimizde raylı sistem inşaatı da işletmesi de bulunmamaktadır. Belediyemizce de böyle bir ihaleye çıkılmamıştır.

Belediyemizi kamuoyunda yıpratmayı amaçlayan ve bu doğrultuda maksatlı habere yer veren Sözcü Gazetesi ile ilgili gerekli yasal yollara başvuracağımızı bildirir; kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

AJANS URFA

04 Şub 2020 - 21:46 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi