Projede sona gelindi: 19 mahallenin içme suyu sorunu çözülecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Siverek Gedik içme suyu projesinde sona yaklaşıldı.

Projede sona gelindi: 19 mahallenin içme suyu sorunu çözülecek
Projede sona gelindi: 19 mahallenin içme suyu sorunu çözülecek
Haber albümü için resme tıklayın

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Siverek ilçesinin 19 kırsal mahallesinde yaşanan içme suyu sorununu gidermek üzere başlattığı ‘Gedik İçme Suyu Gurubu Projesi’ ekiplerin çalışmaları ile hat döşeme faaliyetlerinin büyük bir kısmı tamamlandı.

Kırsal mahallelere ve ilçe merkezine içme suyu sağlamak için 100 km’lik hat döşemesinin yanı sıra içeriğinde terfi istasyonları, depolar ve ana isale hatlarının da yer aldığı projenin tamamlanmasının ardından artık 19 kırsal mahallede su sorunu tarihe gömülecek.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Projenin bitmesi ile bölgedeki tüm yerleşim birimlerinin sağlıklı ve kesintisiz içme suyuna kavuşacağından dolayı kırsal mahalle sakinleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiler.

AJANS URFA

10 Ağu 2020 - 15:53 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi