Osmanlı Mahallesi’nde yol çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Osmanlı Mahallesi’ndeki yeni yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde çarpık kentleşmenin yoğun olduğu Osmanlı Mahallesinde çarpık kentleşmenin yaygın olduğu Eyyübiye ilçesi Osmanlı Mahallesi’nde bin metrelik yol üzerinde bulunan yapılar Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen kamulaştırma işlemlerinin ardından başlatılan yıkım çalışmaları sürüyor.

Eyyübiye ilçesindeki çalışmaları yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyüp Peygamber Caddesinin, Güney Batı Çevre Yoluna kesintisiz ulaşım bağlantısının sağlanması amacı ile Osmanlı ve Asya mahallesinden geçen 30 metrelik yolun açılması ile birlikte şehre yeni yollar kazandırılacağının belirtti.

Toplam uzunluğun 1000 metre olduğu yolda yaklaşık 120 yapı bulunuyor. Bu yapılar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen kamulaştırma işlemlerinin ardından yıkım işlemleri yapılıyor.

BİHA

21 Nis 2021 - 16:20 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

HER MAHALLEYE SOSYAL DONATI ALANI ŞART - HER MAHALLEDE PARK SEMT PAZARI SOSYAL DONATI ALANLARI İÇİN EYYÜBİYEDE KAMULAŞTIRILMALARA DEVAM EDİLMELİ BELEDİYENİN BELİRLEYECEĞİ ALAN YADA EVLER HER MAHALLEDE SOSYAL DONATI ALANLARINA DÖNÜŞTÜRÜLME BÜYÜKŞEHİR VE EYYÜBİYE BELEDİYESİ ANCAK BU ŞEKİLDE EYYÜBİYEDE HER MAHALLENİN İHTİYACLARINI GİDEREBİLİR YETKİLİLERE DUYURULUR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 16:20

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi