Kente yeni bir bulvar kazandırılıyor

Şanlıurfa’da Kuzeybatı Çevre Yolu ile Seyrantepe (Maşuk) Mahallesini birbirine bağlayacak olan 30 metrelik yolda altyapı çalışmalarını tamamladı.

Kente yeni bir bulvar kazandırılıyor
Haber albümü için resme tıklayın

ŞANLIURFA – Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki alt yapı ve üst yapı çalışmaları kapsamında Seyrantepe Mahallesine yeni bir bulvar kazandırıyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Kuzeybatı Çevre Yolu ile Seyrantepe (Maşuk) Mahallesini birbirine bağlayacak olan 30 metrelik yolda altyapı çalışmalarını tamamladı. Zemin sağlamlaştırma işlemlerinin tamamlanmasıyla da asfalt çalışmalarına başlanacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kent merkezi ve 13 ilçede yeni yol açma, yol genişletme, alt ve üst yapı çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

BİHA

#

01 Ara 2021 - 15:23 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi