Karaköprü'de deforme olan yollar onarılıyor

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelere hizmetlerini bir şekilde götürmeye devam ediyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Ekipleri tarafından Dolunay kırsal mahallesinde başlatılan çalışmalarla mahalleyi tozdan ve çamurdan arındırıyor.

Karaköprü'de deforme olan yollar onarılıyor
Karaköprü'de deforme olan yollar onarılıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Ekipleri kırsal mahallelerde köy içi yolları stabilize malzeme serimiyle temizleyerek kırsalı çamurdan ve tozdan arındırıyor.

İlçeye bağlı Dolunay (Güveren) kırsal mahallesinde başlatılan çalışmalarla köy içi yollar stabilize malzeme serilerek yenileniyor. Daha önce 86 kırsal mahalle ve 90 mezra olmak üzere 176 kırsal yerleşimde köy içi yollarda çalışma yaparak kırsalı toz ve çamurdan kurtaran ekipler, özellikle yollarda deforme oluşan köylerden başlayarak köy içi yol çalışmalarına devam ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsaldaki vatandaşların taleplerini karşılamak adına çalışma yürüttüklerini kaydetti. Baydilli, "Kırsal Mahallelerimizi merkezden farksız görüyoruz ve hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Kırsal mahallelerimizde köy içi yolları yeniliyoruz ve yazın toz, kışın da çamur oluşumunu engelleyerek kırsaldaki vatandaşlarımızın yol sıkıntısı yaşamamasını sağlıyoruz. Özverili bir şekilde çalışan kırsal hizmetler ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.

AJANS URFA

11 Ağu 2020 - 12:07 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Narlıkuyulu - yeter ulan yeter asli göreviniz olan çalışmaları bile şova dönüştürdünüz.inek şabanın olmadı ki yol haberi son bulsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Ağustos 12:07

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi