Karaköprü'de 2 park daha yapılıyor

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde, toplamda 10 bin metrekarelik alanda iki yeni park yapılıyor.

Karaköprü'de vatandaşların daha fazla yaşam alanına kavuşması adına yeni parklar kazandıran Karaköprü Belediyesi, Çamlıyayla ve Doğukent Mahallelerinde yeşil alan ihtiyacını karşılamak üzere iki yeni parkı ilçeye kazandırıyor. Biri 6 bin metrekare biri de 4 bin metrekare alan üzerine yapılan parklarda çalışmalarda sona gelinirken, mevsiminde çimlendirme ve ağaçlandırma çalışması yapılacak. Parklarda oyun grubu ve bank montajları yapıldıktan sonra vatandaşların hizmetine sunulacak.

Şanlıurfa gibi sıcak bir şehirde özellikle yeşil alanların çok değerli olduğunu ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki kişi başına düşen yeşil alan oranını 10 metrekarenin üzerine çıkarmaya çalıştıklarını dile getirdi.

BAYDİLLİ: YEŞİL ALAN İHTİYACI ARTIYOR

Başkan Baydilli, “Karaköprü’müz sürekli bir büyüme gösterdiği için diğer ihtiyaçlarda olduğu gibi yeşil alan ihtiyacı da her zaman artıyor. Biz gerçekten her mahallemize sürekli olarak yeni parklar kazandırıyoruz ama bunun da yetersiz olduğunun farkındayız. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz belirli yerlerde yeni parklar kazandırarak vatandaşlarımız için daha fazla dinlenme, nefes alma alanı oluşturuyorlar. Çamlıyayla ve Doğukent mahallelerimizde de iki adet yeni parkın yapımını sürdürüyoruz. İnşallah kısa sürede yeşillendirip gerekli mobilyaları koyarak hizmete sunacağız. Parklarımız şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede tüm mahallelere yeni parklar kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

BİHA

#

02 Ağu 2021 - 11:13 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Urfalı Zaza - Elli kilo çim tohumu. İki kamyon zibil. Sekiz tane bank, al sana park...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 11:13
01

Öz Urfalı - Karaköprü Belediyesi önce bir ilçedeki ses kirliliğini engellesin. Eskici, hurdacı, overlokçu, sebzeci, meyveci hoparlör takmış gece 22.00'ye kadar dolaşıyor. Defalarca beyaz masayı aradık. Karaköprü Zabıta ekipleri ne yapıyor acaba? Hepsi maşAllah oturmaktan, yan gelmekten göbek bağlamış.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 11:13

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi