İlçeye yeni bir kütüphane daha

Eyyübiye’de belediye tarafından bir okulda yapılan kütüphanenin açılışı yapıldı.

EYYÜBİYE - Eyyübiye Belediyesi ilçe genelindeki okullarda kütüphane yapımını sürdürüyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından son olarak Kanuni Sultan Süleyman ilk ve ortaokulundaki kütüphanenin yapımı tamamlandı.

Kütüphanenin bugün açılmışı yapıldı. Açılışa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Belediye Meclis Üyesi Hasan Karataş, Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop, Akabe Mahalle Muhtarı Yusuf Kaya ile okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

“17 KÜTÜPHANEYİ İLÇEYE KAZANDIRDIK”

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye yeni kütüphaneler kazandırmaya devam edeceklerini belirterek, şunları ifade etti:

“Eyyübiye Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetindeyiz. Gerek kitap otağları, gerek gençlik merkezleri ve kütüphanelerle onlara hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 17 kütüphaneyi ilçemize kazandırdık. Bundan sonraki süreçte de tüm imkanlarımızla eğitim camiamızın ve öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”.

BİHA

#

30 Kas 2021 - 17:50 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi