Haliliye’de hedef yeni şampiyonlar yetiştirmek

Haliliye Belediyesi, gençlerin spor faaliyetlerine katılmalarını sağlamak ve sporu sevdirme çalışmaları kapsamında judoda lisanslı sporcular yetiştiriyor.

Haliliye’de hedef yeni şampiyonlar yetiştirmek
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “Sağlık ve Sporun Kalbi Haliliye” sloganıyla sportif çalışmalarını sürdürüyor.

Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi’nde judo antrenmanları veriliyor. Antrenör İbrahim Halil Durna yönetimindeki antrenmanlar, 7-14 yaş grubundaki öğrencilerle devam ediyor.

Antrenör Durna, öğrencileri yetiştirerek ilçeye yeni şampiyonlar kazandırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Kursa katılan öğrenciler ise hedeflerinde birçok şampiyonluk olduğunu belirterek, bu noktada kendilerine destek sunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

BİHA

#

01 Ara 2021 - 16:07 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi