Haliliye'nin çehresi üst yapı çalışmalarıyla değişiyor

Haliliye Belediyesi, kırsal mahallelerde yürüttüğü üst yapı çalışmalarıyla bölgenin çehresini değiştiriyor. Kırsalda dört mahallede çalışmalar aynı anda yürütülürken, iki mahallede ise yol yapım çalışmaları tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Haliliye'nin çehresi üst yapı çalışmalarıyla değişiyor
Haliliye'nin çehresi üst yapı çalışmalarıyla değişiyor
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediyesi Basın Biriminden gelen yazılı metine göre; Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını program dahilinde devam ettiriyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında bölgenin ihtiyacına göre stabilize, kilitli beton parke ve asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yapılan saha çalışmaları ve 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattına gelen talepler doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Göktepe, Mehmetçik ve Üçkonak kırsal Mahallelerinde stabilize yol yapım çalışmalarını devam ettiriyor. İkiağız kırsal Mahallesinde kilitli beton parke çalışmalarını sürdüren ekipler, Aşağı Varlıca ve Yukarı Varlıca kırsal mahallelerinde ise stabilize yol yapım çalışmaları tamamladı.

Yürütülen çalışmalardan memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri, Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

AJANS URFA

21 Ara 2020 - 10:40 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi