Haliliye'de salgın tedbirleri alınmaya devam ediyor

Haliliye Belediyesi, İpekyol ve Ahmet Erseven mahallelerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Haliliye'de salgın tedbirleri alınmaya devam ediyor
Haliliye'de salgın tedbirleri alınmaya devam ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

HaliliyeBelediyesi, koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında başlattığı çalışmalara devam ediyor.

1 Haziran itibariyle tüm Türkiye’de başlayan normalleşme süreci Haliliye’de de uygulanmaya başladı. Haliliye Belediyesi de normalleşme sürecinde alınması gereken tedbirlerin hayata gerilmesi için faaliyetlerine son sürat devam ediyor.

Bu kapsamda Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede girilmedik cadde ve sokak bırakmıyor. Salgının Türkiye’de görülmesi ile birlikte yıkma ve dezenfekte çalışmalarına başlayan ekipler ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak İpekyol ve Ahmet Erseven mahallelerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Temizlik işleri Müdürlüğü salgınla birlikte başlatılan köpüklü su ile yıkama ve dezenfekte çalışmalarının normalleşme sürecinde de ilçe genelinde dönüşümlü olarak devam edileceğini bildirdi.

AJANS URFA

02 Haz 2020 - 11:06 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi