Haliliye Belediye Başkanı'ndan 23 Nisan mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100’üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’üncü yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Canpolat mesajında Kurtuluş savaşının zor koşulları altında kurulan Gazi Meclisin, büyük bir milletin ve ülkenin kaderini belirlemiş, bugünün güçlü ve büyük Türkiye'sinin temellerinin atıldığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Meclisimizin o zor şartlar altında kurulmuş olması tüm Dünyaya ülkemizin bugün kat be kat artmış olan gücünü de göstermiş ve ulusumuzdan aldığımız bu kudreti nesilden nesile taşımıştır. Bu güç pandemi ile mücadele ettiğimiz günümüz dünyasında da en büyük dayanağımızdır. Çocuklarımızın geleceğinin yeniden inşa edildiği, yepyeni bir dünya değişiminde Türkiye’nin milli gücü, mücadeleci yapısı ve birlikteliği tüm dünyaya örnek olmuştur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bize şu günlerde hem en küçük parçamız ailemizde, hem de kentimizde, ülkemizde birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu göstermiştir. Kadim tarihinde her güçlüğü beraber aşan ülkemiz, bu defa bir tarih daha yazacak ve çocuklarımıza çifte bayram yaşatacaktır. Ailemizin neşe kaynağı, enerjisi çocuklarımız için biz şu günlerde daha hızlı çalışıyor, yarınları hazırlamanın gayretini taşıyoruz. Bu inançla ve vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz ile gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, çocuklarımızın ve milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

AJANS URFA

22 Nis 2020 - 16:48 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi