Halfeti’nin kırsal yolları asfaltla buluşuyor

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Şanlıurfa’da ilçelerde başlattığı asfalt atağını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti kırsalında alt yapısını tamamladığı yolları asfaltla buluşturuyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hava sıcaklıklarının da asfalt serimi için uygun olmasını fırsat bilerek ilçelerde başlattığı asfalt atağını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, kırsal mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen talepler ve program dâhilinde asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Ekiplerin bu sefer ki adresi Şanlıurfa’nın “Saklı Cennet” diye bilinen Halfeti ilçesi oldu. İlçe kırsal mahalleleri daha önce yürütülen çalışmalarla yolları asfalta hazır hale getiren ekipler alt yapısını tamamladığı yolları asfaltla buluşturdu.

Kınık, Günece ve Gürküyu mahallelerinde ve çevresindeki yollarda sathi kaplama asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamlayan ekipler, mahalle muhtarları ve vatandaşların da takdirini topladı.

Mahallelerinde yol yapım, genişletme ve asfalt çalışmalarının yapılmasından ötürü emeği geçen herkese teşekkür eden mahalle muhtarları yollarının kışın çamurdan yazın ise tozdan arındırıldığını belirterek vatandaşların bu yolları artık daha rahat kullanabileceklerini belirtti.

BİHA

28 Tem 2021 - 15:00 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi