Gençlik merkezi ne zaman hizmete açılacak?

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 10 bin metrekare kapalı alan üzerinde inşaatı yükselen gençlik ve kültür merkezinin inşaatında, Milletvekili Mahmut Kaçar ile incelemelerde bulundu. Demirkol, çalışmaların hızla devam ettiğinin altını çizerek, “Gençliğimizi en iyi şekilde yetişmeleri gayreti içerisindeyiz” dedi.

Haliliye için hep iyisi, hep yenisi’ sloganıyla ilçeye kazandırılan dev eserin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Osmangazi Mahallesinde 10 bin metrekare alan üzerine içerisinde konferans salonu, kütüphane, fuaye alanı, atölyeler, yüzme havuzu ve fitness salonu olacak olan gençlik ve kültür merkezinin inşaatında Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ile incelemelerde bulundu. İşçilerle sohbet eden heyet, çalışmalarla ilgili de bilgiler aldı.

YIL SONUNDA HİZMETE AÇILACAK

İncelemelerinin ardından açıklama yapan Milletvekili Mahmut Kaçar, bölgeye kazandırılacak eser için Demirkol’a teşekkür ederek, “ İnşallah bu yılın sonunda burayı hizmete almış olacağız” diye konuştu.

Demirkol ise gençliğin en iyi şekilde yetişmesini sağlamak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini ve bölgedeki trafik sorununun önüne geçmek için de yerin altında 3 kat otopark yaptıklarını söyledi. Demirkol da, açıklamasında şunları kaydetti:

“Haliliye Belediyesi olarak yapmış olduğumuz ve inşaat aşamasındaki gençlik ve kültür merkezimizi ziyaret ettik. Çalışmalara refakat ettik. İçinde kadın ve erkekler için ayrı yüzme havuzu, yine bölgenin trafiğine sıkıntı getirmemesi adına Şanlıurfa’da ilk defa 3 katı yerin altında olmak üzere otopark, konferans salonu, kütüphane, sınıflar olacak. Gençliğimizi en iyi şekilde yetişmeleri gayreti içerisindeyiz. Milletvekilimiz Sayın Mahmut Kaçar ve İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat’a bizlere refakat ettikleri için ve çalışanlarımıza emekleri için teşekkür ederim.”

Demirkol, Milletvekili Kaçar ve İlçe Başkanı Canpolat, incelemelerinin ardından inşaat alanında ayrıldı.

AJANS URFA

02 Nis 2018 - 08:27 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi