Ekinci: 10 bin gençle temas halindeyiz

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik ve İlçe Gençlik Kolları Üyeleriyle bir araya gelip, seçim öncesi istişarelerde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik ve Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Üyeleriyle bir araya geldi.

Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı bitme aşamasına getirilen ve kısa süre içinde açılması planlanan Kitap Otağında gençlerle bir araya gelen Ekinci, hem 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri hem de Eyyübiye Belediyesi tarafından gençliğe yapılan yatırımlar konusunda istişarelerde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, AK Parti Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde, Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir ile İl ve İlçe Gençlik Kolları üyelerinin de katıldığı istişare toplantısında yapılacak olan seçimlerin önemine de vurgu yapıldı.

Eyyübiye Belediyesi olarak gençliğin her zaman yanında olduklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ”Şu anda Ak Ev’ler Spor Salonlarında 6 bin gencimiz istifade ediyor. Bu gençlerimizden 3 bin tanesi lisanslı sporcumuz. Yine Gençlik ve Kültür Merkezlerimizde de 4 bin gencimize hizmet ediyoruz. Toplamda 10 bin gencimizle Eyyübiye Belediyesi olarak temas halindeyiz. Bizleri kurtaracak olan gençlerdir. Fil dişinden kuleler yapabilirsiniz. Ama siz eğer gençleri eğitmezseniz onları milli manevi değerlerle buluşturmazsanız, güzelliklerle donatmazsanız yaptığınız hiçbir şey işe yaramaz. Çünkü bizleri kurtaracak olan gerçekten gençlerdir. Bizlerin gençliğe yatırımı ve desteği gün geçtikçe devam edecektir” dedi.

Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Saraç ise,”Bu seçim çok önemli bir seçim. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler çok büyük bir seçim. Bu seçimler var olma ile yok olma seçimleridir. İnşallah Şanlıurfa olarak 24 Haziran’daki seçimlerde 14- o yapacağız ve ilimizi de güzel bir şekilde temsil edeceğiz" açıklamasında bulundu.

AJANS URFA

19 May 2018 - 13:07 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi