Çiftçi esnafa referandum sürecini anlattı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Esnaf ziyaretinde anayasa değişikliğinde yapılacak referandum sürecini konuştu.

Her defasında esnaf gruplarını ziyaret ederek esnafla hasbihal eden Başkan Nihat Çiftçi, talep ve önerilerini dinledi. Referandumla yapılacak anayasa değişikliğiyle birlikte ülkenin kazanımlarını anlattı.

Yapılan açıklamaya göre; Şanlıurfa'nın kalkınması ve gelişmesi için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Çiftçi, Emniyet Caddesi ve Yunus Emre Caddesinde esnafla bir araya gelerek Anayasa değişikliğinin önemini anlattı.

Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın geleceği için çalıştıklarına vurguda bulunarak Büyük Türkiye'nin geleceği için, ileri demokrasi için Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini esnafa anlattığını belirtti.

AJANS URFA

06 Mar 2017 - 13:01 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi