Ceylanpınar modern ana yoluna kavuşuyor

Ceylanpınar Belediyesi çarşı merkezinde yol genişletme çalışmaları kapsamında başlattığı çalışmaları sürdürüyor.

Ceylanpınar modern ana yoluna kavuşuyor
Ceylanpınar modern ana yoluna kavuşuyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Yaklaşık 20 gün önce çalışmalarına başlanılan prestij cadde çalışmalarıyla ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar devam ediyor.

Ceylanpınar Belediyesine bağlı ekipler kilitli parke taşı söküm çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da ekipler yol güzergahını işgal eden elektrik direklerini belirli noktalara taşıyor. Yol genişletme çalışmalarını sürdüren ekipler diğer yandan da ana yol güzergahını işgal eden okul duvarları ve iş yerlerini yıkımını gerçekleştiriyor. Prestij cadde çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte 1014 cadde ile Toki kavşağı 15 ile 25 metre Viranşehir ve 1003 cadde anayolu 25 ile 30 metre arası genişleyecek.

Daha modern geniş ana yolları ile Ceylanpınar halkına hizmet vermeyi amaçlayan Ceylanpınar Belediyesi 1014, 1003 ve Viranşehir caddesi üzerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

07 Eyl 2016 - 11:23 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi