Büyükşehirde Eylül ayı meclis toplantıları sona erdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı toplantıları Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında gerçekleştirildi.

Büyükşehirde Eylül ayı meclis toplantıları sona erdi
Haber albümü için resme tıklayın

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı birleşiminde gündem maddelerinin konuları görüşüldü. Büyükşehir Belediyesi Meclisinde bu ay gündeme getirilen bütün maddeler tüm parti grup başkan vekillerinin onayı ile komisyonlara gönderilmeden oy birliğiyle meclisten geçti.

Büyükşehir Belediye Meclisi olarak Eylül Ayı birleşimlerinin hayırlara vesile olmasını dileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, “Büyükşehir Belediyemizin Meclisindeki her gündem çok önemli, alınan her karar çok önemli. Şehir içi ulaşımı ile ilgili özel halk otobüsleri ile ilgili yönetmeliğimiz vardı ve bu yönetmeliğimiz onaylandı, yönetmeliğimizle ilgili bu pandemi sürecinde esnafımızın düşmüş olduğu bu sıkıntıları bir nebze bile olsa giderecek iyileştirmeler oldu, araçların yaşları ile ilgili ama alınmış olan en önemli karar toplu taşıma sürecinde suç işleyen kanunların yönetmenliklerin dışında hareket eden şoför ve dolayısıyla aracın cezalandırılması için karar alındı. Bir hafta boyunca Büyükşehir Belediyesi Meclisine katkı sunan herkese teşekkür ediyorum ve alınan kararların Şanlıurfa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk ise “Bu ay önemli kararlar aldık. Özellikle bir hafta boyunca alınan kararlarda emeği geçen tüm gruplara ve meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

BİHA

18 Eyl 2020 - 18:30 - Belediye



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Sahipsiz şehir urfa - Her meclis haberinde faruk bayuk hep eli havada ön planda maşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Eylül 18:30

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi